豆漿南瓜海鮮湯

豆漿南瓜海鮮湯

4.8 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 綜合海鮮 (如:草蝦、蛤蜊或花枝)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    120 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 奶油 室溫軟化
    30 克
  • 南瓜 去皮,去籽,切片(約0.5公分)
    250 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)
    80 克
  • 高湯
    500 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 豆漿
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.1 g
Kalorie 1153 kJ / 275.8 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 36.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...