Zařízení & příslušenství
豆漿南瓜海鮮湯
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
綜合海鮮 (如:草蝦、蛤蜊或花枝)400 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)120 克
-
蒜頭15 克
-
奶油 室溫軟化30 克
-
南瓜 去皮,去籽,切片(約0.5公分)250 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片(約0.5公分)80 克
-
高湯500 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
義大利綜合香料⅛ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
豆漿200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.1 g
Kalorie
1153 kJ /
275.8 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
36.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
發現南瓜好味道
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan