Zařízení & příslušenství
木須肉
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽⅛ 茶匙
-
水250 克
-
薑 切絲15 克
-
油10 克
-
豬肉絲200 克
-
新鮮黑木耳 切絲(長約5公分)100 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)60 克
-
小黃瓜 切絲(長約5公分)100 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
406.1 mg
Protein
14.6 g
Kalorie
636.2 kJ /
152.2 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
144.9 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan