百合燉雪梨

百合燉雪梨

5.0 3 rating
Příprava 4hod.
Celkový 4hod. 30min.
1 人份

Suroviny

  • 新鮮百合 先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
    30 克
  • 水梨 (約300克),切塊
    1 顆
  • 冰糖粉
    20 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    650 克
  • 紅棗 浸泡2小時,切片
    3 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2 g
Kalorie 1159 kJ / 277 kcal
Tuk 1.5 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 70.48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...