百合燉雪梨
TM31 TM5 TM6

百合燉雪梨

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 新鮮百合 ,先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
  • 1 顆 水梨 (約300克),切塊
  • 20 克 冰糖粉
  • 650 克 水 (含料理和蒸煮用水)
  • 3 顆 紅棗 , 浸泡2小時,切片

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1159 kJ / 277 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
70.48 g
Tuk
1.5 g
Vláknina
8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty