Zařízení & příslušenství
百合燉雪梨
Příprava 4hod.
Celkový 4hod. 30min.
1 人份
Suroviny
-
新鮮百合 先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時30 克
-
水梨 (約300克),切塊1 顆
-
冰糖粉20 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)650 克
-
紅棗 浸泡2小時,切片3 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tuk
1.5 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
70.48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜品&甜湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan