清燉羊肉湯
TM5 TM6

清燉羊肉湯

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
  • 20 克 薑 ,切片
  • 200 克 米酒
  • 950 克 水
  • 1 包 中藥包 (詳見要訣)
  • 1 ½ - 2 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 冰糖
  • 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 200 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1382.5 kJ / 333.8 kcal
Protein
28.5 g
Sacharidy
20 g
Tuk
11.2 g
Vláknina
1.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty