Zařízení & příslušenství
清燉羊肉湯
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
羊肉塊, 去腱 (帶皮),切塊(約5公分),以熱水川燙去血水500 克
-
薑 切片20 克
-
米酒200 克
-
水950 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
鹽1 ½ - 2 茶匙
-
冰糖1 茶匙
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.5 g
Kalorie
1382.5 kJ /
333.8 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
尚讚!台灣味
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan