Zařízení & příslušenství
彩椒炒杏鮑菇
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
蒜頭3 顆
-
杏鮑菇 切片240 克
-
綜合甜椒 切塊180 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
素蠔油1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.6 g
Kalorie
514 kJ /
123 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan