Zařízení & příslušenství
黃豆花生豬蹄湯
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
中藥材 (王不留行)15 克
-
當歸5 克
-
豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛400 克
-
水500 克
-
生花生仁 浸泡6小時25 克
-
乾燥黃豆 浸泡6小時25 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25.694 g
Kalorie
1181 kJ /
282 kcal
Tuk
18.119 g
Vláknina
1.269 g
Sacharidy
3.505 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖呼呼湯粥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan