黃豆花生豬蹄湯

黃豆花生豬蹄湯

2.8 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 中藥材 (王不留行)
    15 克
  • 當歸
    5 克
  • 豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛
    400 克
  • 500 克
  • 生花生仁 浸泡6小時
    25 克
  • 乾燥黃豆 浸泡6小時
    25 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25.694 g
Kalorie 1181 kJ / 282 kcal
Tuk 18.119 g
Vláknina 1.269 g
Sacharidy 3.505 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...