Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porsi

Suroviny

  • bawang putih utuh tambahkan dua siung
    1
  • minyak zaitun
    35 g
  • bawang bombai dipotong bagi empat
    250 g
  • madu
    30 g
  • mustard gandum
    40 g
  • mustard Dijon (volitelně)
    10 g
  • rosemary segar daun saja
    1 sdm
  • garam laut
    2 sdt
  • fillet dada ayam, dengan kulit atau tanpa kulit (sekitar 650 g)
    4
  • kuntum kembang kol
    800 g
  • susu sapi
    130 g
  • lada hitam bubuk secukupnya
    ¼ - ½ sdt
  • daun thyme segar untuk hiasan
    1 sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 46 g
Kalorie 1596 kJ / 381 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše