Zařízení & příslušenství
蓮藕脆片
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
水600 克
-
醋1 大匙
-
新鮮蓮藕 去皮,去頭尾200 克
-
油
-
鹽1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
26.1 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
157.6 kJ /
37.7 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan