蓮藕脆片

蓮藕脆片

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 600 克
  • 1 大匙
  • 新鮮蓮藕 去皮,去頭尾
    200 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 26.1 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 157.6 kJ / 37.7 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...