Zařízení & příslušenství
山藥丸子湯
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮山藥 日本山藥,削皮切塊200 克
-
日本太白粉3 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 切蔥花,(祥見要訣)20 克
-
水1500 克
-
舞菇 剝成小塊150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
4 克 昆布昆布粉½ 茶匙
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1966.9 mg
Protein
5 g
Kalorie
1142.9 kJ /
273.2 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
64.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食潮流
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan