山藥丸子湯

山藥丸子湯

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮山藥 日本山藥,削皮切塊
    200 克
  • 日本太白粉
    3 大匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 切蔥花,(祥見要訣)
    20 克
  • 1500 克
  • 舞菇 剝成小塊
    150 克
  • ¾ 茶匙
  • 昆布粉
    ½ 茶匙
    4 克 昆布

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1966.9 mg
Protein 5 g
Kalorie 1142.9 kJ / 273.2 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 10 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 64.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...