Zařízení & příslušenství
大盤雞
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
辣椒油15 克
-
花椒粒1 茶匙
-
乾辣椒5 克
-
八角1 粒
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭 切片20 克
-
辣豆瓣醬 (李錦記)1 ½ 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)600 克
-
乾燥茴香籽½ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
醬油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
高湯200 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
青椒 切塊(約2公分)100 克
-
粄條250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
654.7 mg
Protein
25.9 g
Kalorie
2220.4 kJ /
531.2 kcal
Tuk
30.7 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
146.2 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-雞肉
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan