Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 辣椒油
- 1 茶匙 花椒粒
- 5 克 乾辣椒
- 1 粒 八角
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 1 ½ 大匙 辣豆瓣醬 (李錦記)
- 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- ½ 茶匙 乾燥茴香籽
- 1 片 乾燥月桂葉
- 2 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 200 克 高湯
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 青椒 ,切塊(約2公分)
- 250 克 粄條
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2220.4 kJ / 531.2 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 146.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 654.7 mg