Zařízení & příslušenství
醋溜白菜
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
大白菜500 克
-
太白粉1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
烏醋15 克
-
醬油15 克
-
白醋10 克
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾辣椒 去籽,切段1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1432.5 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
1138.7 kJ /
272.2 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食潮流
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan