Zařízení & příslušenství
麻婆豆腐 (TM7)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
川燙豆腐
-
水800 克
-
蔥 蔥白和蔥綠分開,切蔥花1 支
-
豆腐 切丁300 克
麻婆豆腐
-
薑10 克
-
蒜頭5 克
-
新鮮紅辣椒 切段15 克
-
油20 克
-
豬絞肉 粗150 克
-
辣豆瓣醬25 克
-
水200 克
-
醬油10 克
-
糖¼ 茶匙
-
蠔油20 克
-
花椒粉 依個人口味調整
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
501 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
891.7 kJ /
213.1 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
信賴手工自製
33 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan