Zařízení & příslušenství
百香南瓜 (TM6)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 人份
Suroviny
-
南瓜 去皮去籽,切塊(5公分寬)600 克
-
鹽2 茶匙
-
百香果果肉 (約3顆百香果)100 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
糖20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
585.7 mg
Protein
1 g
Kalorie
173.5 kJ /
41.5 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
20 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
香料薯泥佐炸豬腹肉
Žádné hodnocení
水波蛋
Žádné hodnocení
和風涼拌小松菜
30min.
日式叉燒
Žádné hodnocení
香魚甘露煮
15hod.
滷味拼盤
1hod. 30min.
麻辣鴨血
1hod.
奶油菠菜
Žádné hodnocení
泰式酸辣炒菇
20min.
旋轉烤馬鈴薯塔
1hod.
蒸蛋
30min.
豆腐蒸蛋捲
Žádné hodnocení