Folhados com recheio de framboesa e creme de chocolate branco

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 unidades

Suroviny

Base para creme de chocolate branco
  • chocolate branco partido em pedaços pequenos
    150 g
  • natas, min. 30% de gordura
    250 g
Recheio de framboesa
  • framboesa
    300 g
    300 g framboesa congelada
  • açúcar
    30 g
Crumble
  • manteiga à temperatura ambiente
    80 g
  • açúcar mascavado
    70 g
  • farinha
    80 g
Massa
  • água
    250 g
  • manteiga cortada em pedaços
    90 g
  • açúcar
    10 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha
    150 g
  • ovos
    4
Creme de chocolate branco
  • queijo mascarpone frio, cortado em pedaços
    250 g
Montagem
  • Açúcar em pó (volitelně) q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 219.5 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 19.1 g
Sacharidy 35.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...