Zařízení & příslušenství
Mussels in white wine and cream sauce
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Irish Seafood Chowder
55min.
Moroccan harira and chicken soup
1hod.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min.
Beef Wellington (Ben)
10hod. 10min.
Mussels in spicy tomato sauce
45min.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4hod.
Sous-Vide Salmon
1hod.