Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les röstis
- huile d'olive, pour la plaque
- 130 g de betterave crue, coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de patate douce, coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 2 gousses d'ail
- 2 œufs
- 70 g de farine tout usage
- 1 - 1 ½ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g d'aneth frais
- 5 g de feuilles de persil frais
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- de zeste fin de 1 citron, sans chair blanche, râpé
- 1 c. à thé de sel de mer
- ½ c. à thé de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1311 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min
Cœurs meringués
2h
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Žádné hodnocení
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10min
Poulet sauce mole verde
1h 5min
Chips de légumes au four (TM6)
1 godz. 45 min
Trempette S'mores
Žádné hodnocení
Pesto de roquette et piments rouges
5min
Sandwiches de salade aux œufs
25min
Brioches du Carême
1 Std. 55 Min
Jambon laqué à l'érable et aux épices
2h 20min
Oeufs bénédictine à l'érable au saumon fumé
40 min