Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les röstis
- huile d'olive, pour la plaque
- 130 g de betterave crue, coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de patate douce, coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 2 gousses d'ail
- 2 œufs
- 70 g de farine tout usage
- 1 - 1 ½ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g d'aneth frais
- 5 g de feuilles de persil frais
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- de zeste fin de 1 citron, sans chair blanche, râpé
- 1 c. à thé de sel de mer
- ½ c. à thé de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1311 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35min
Taboulé de chou-fleur
10min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Purée de chou-fleur
25min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Tzatziki
15 min
Gazpacho de tomates ancestrales
1h 10min
Granité au citron
13 Std.
Tartinade d’aubergines
20min
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto aux poivrons
35min
Poulet citron romarin avec riz
55min