Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 510 g de filet de poisson blanc par ex., morue, vivaneau rouge, sole ou mérou
- 1 ½ c. à thé de sel au goût, (1 + ½ c. à thé)
- 200 g de jus de lime
- 200 g de tomates italiennes, de type Roma en quartiers et épépinées (environ 3 tomates)
- 100 g d'oignon rouge coupé en morceaux
- 140 g d'huile végétale
- 1 c. à thé d'origan frais, au goût (volitelně)
- 15 g de coriandre fraîche, feuilles seulement, plus un supplément pour la garniture
- 1 avocat en cubes (1 cm/½ po)
-
tostadas au maïs pour le service
nebo biscuit apéritif salé pour le service - 2 limes coupées en quartiers, pour le service
- de sauce piquante, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2372 kJ / 564.8 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1105 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza frescolina
1h 40 min
Mayonnaise bistro
5 Min
Guacamole
5 Min
Salade de champignons crus
25 min
Saumon au sésame avec salade et soupe de petits pois
1h
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13 Std. 20 Min
Butter Chicken
50min
Pâte Tikka
1h
Gazpacho de tomates ancestrales
1 Std. 10 Min
Sauce à pizza
35min
Boeuf Wellington
10 Std. 10 Min
Cheesecake New York
6h 30 min