Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Staudensellerie, einzelne Stangen
- 30 g Schalotten
- 50 g Öl
- 55 g Balsamico, hell
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Trüffelöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1123 mg
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Kopfsalat-Suppe
30min
Möhrensalat
10min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Gurkensalat
10min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10min
Coleslaw
10min