Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
TM5 TM6

Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

4.3 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 350 g onions, cut in halves
  • 100 g bacon cubes
  • 500 - 600 g pork tenderloin
  • 2 tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper
  • 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
  • 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
  • 500 g sauerkraut, preserved
  • 1 dried bay leaf (volitelně)
  • 3 juniper berries (volitelně)
  • 500 g water
  • 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
  • 3 tbsp frying oil
  • 140 g milk
  • 40 g butter
  • 2 - 3 pinches ground nutmeg

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2467 kJ / 590 kcal
Protein
47 g
Sacharidy
37 g
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty