Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

4.3 12 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 10min
4 portions

Suroviny

  • onions cut in halves
    350 g
  • bacon cubes
    100 g
  • pork tenderloin
    500 - 600 g
  • salt
    2 tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • ground sweet paprika
    1 - 1 ½ tsp
  • lean bacon, smoked (60-80 g)
    6 - 8 slices
  • sauerkraut, preserved
    500 g
  • dried bay leaf (volitelně)
    1
  • juniper berries (volitelně)
    3
  • water
    500 g
  • potatoes cut in pieces (3 cm)
    750 g
  • frying oil
    3 tbsp
  • milk
    140 g
  • butter
    40 g
  • ground nutmeg
    2 - 3 pinches

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 590 kcal / 2467 kJ
Protein 47 g
Tuk 25 g
Sacharidy 37 g
Vláknina 6.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...