Zařízení & příslušenství
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (volitelně)1
-
juniper berries (volitelně)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mayonnaise
5 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Cucumber soup with prawn skewers
35 dk
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1sa 15 dk
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 dk
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1sa 40 dk
Beef Stroganoff
1sa
Hollandaise sauce
15 dk
Chicken and pear pie
Değerlendirme yok
New England Clam Chowder
45 dk
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1sa
Baked spinach and eggs
40 dk