Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
nebo 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1237 mg
Alternativní recepty
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Onion Skin Broth
1h 5 min.
Smooth cauliflower soup
50 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Green Bean Gremolata
25 Min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Split Pea Soup
2h 10min
Creamy pea soup
40 Min
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Classic Mashed Potatoes
50 Min