Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.1 7 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • russet potato (approx. 340 g)
    1
  • broccoli stems
    340 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt to taste
  • black pepper, ground to taste
  • Parmesan cheese
    30 g
  • onion in pieces
    115 g
  • celery in pieces
    60 g
  • carrot in pieces
    60 g
  • garlic clove
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    795 g
    795 g vegetable broth, (see Tip)
  • ground black pepper to season, to taste
  • crème fraîche
    115 g
  • green onion thinly sliced
    2

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 312 kcal / 1305 kJ
Protein 8 g
Tuk 20 g
Sacharidy 29 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9 g
Sodík 1237 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...