
Zařízení & příslušenství
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
312 kcal /
1305 kJ
Protein
8 g
Tuk
20 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
1237 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

No Waste
9 recepty/-ů
Kanada
Kanada

Refresh & Revitalize
10 recepty/-ů
Kanada
Kanada