Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
nebo 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1237 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Salad
5 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chocolate Nice Cream
Keine Bewertungen
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Potato Pancakes
45 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Sunflower Butter
25 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 Min