Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.0 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • russet potato (approx. 340 g)
    1
  • broccoli stems
    340 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt to taste
  • black pepper, ground to taste
  • Parmesan cheese
    30 g
  • onion in pieces
    115 g
  • celery in pieces
    60 g
  • carrot in pieces
    60 g
  • garlic clove
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    795 g
    795 g vegetable broth, (see Tip)
  • ground black pepper to season, to taste
  • crème fraîche
    115 g
  • green onion thinly sliced
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1237 mg
Protein 8 g
Kalorie 1305 kJ / 312 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...