Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 1 russet potato (approx. 340 g)
  • 340 g broccoli stems
  • 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese
  • 115 g onion, in pieces
  • 60 g celery, in pieces
  • 60 g carrot, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 795 g onion skin broth, homemade (see Tip)
    nebo 795 g vegetable broth (see Tip)
  • 115 g crème fraîche
  • 2 green onion, thinly sliced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1305 kJ / 312 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
29 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
2 g
Sodík
1237 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty