![Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18e5e57d-556b-4000-b1f5-ad5cf70d3923/Derivates/7fc9ec12-102e-4a13-90cc-6487647b53c1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 russet potato (approx. 340 g)
- 340 g broccoli stems
- 30 g extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
- 30 g Parmesan cheese
- 115 g onion, in pieces
- 60 g celery, in pieces
- 60 g carrot, in pieces
- 1 garlic clove
-
795
g onion skin broth, homemade (see Tip)
nebo 795 g vegetable broth (see Tip) - 115 g crème fraîche
- 2 green onion, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1237 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Guacamole
5 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Penne with mussels
Žádné hodnocení
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Poi
45 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Fish and Zucchini
35 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Onion Skin Broth
1sa 5 dk
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Oreo® Ice Cream
8h 30min