Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
nebo 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 57.9 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 741 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Quinoa
35 Min
Lemon Orzo
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Lentil Salad
35 Min
Creamy Broccoli Salad
10 min