
Zařízení & příslušenství
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
614.8 kcal /
2572.1 kJ
Protein
26.8 g
Tuk
47.4 g
Sacharidy
25.7 g
Vláknina
13.1 g
Nasycený tuk
20.1 g
Sodík
531.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Simple Ideas
179 recept
USA
USA

Spring Forward
10 recept
USA
USA