Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 47.4 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 531.4 mg
Alternativní recepty
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Green Bean Gremolata
25 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Asparagus with Cashew Cream
20min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lemon Caper Asparagus
25 Min