Lamb with Artichoke and Spinach Purée

Lamb with Artichoke and Spinach Purée

4.6 17 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

Lamb
  • olive oil
    1 tsp
  • rack of lamb Frenched, fat trimmed
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
    1 oz
  • Dijon mustard
    2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
  • Parmesan cheese
    ½ oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
    24 oz
  • water
    ½ oz
  • lemon juice to taste
    1 tsp
  • olive oil
    1 tsp
  • fresh baby spinach
    3 oz

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 614.8 kcal / 2572.1 kJ
Protein 26.8 g
Tuk 47.4 g
Sacharidy 25.7 g
Vláknina 13.1 g
Nasycený tuk 20.1 g
Sodík 531.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...