Lamb with Artichoke and Spinach Purée

Lamb with Artichoke and Spinach Purée

4.7 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

Lamb
  • olive oil
    1 tsp
  • rack of lamb Frenched, fat trimmed
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
    1 oz
  • Dijon mustard
    2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
  • Parmesan cheese
    ½ oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
    24 oz
  • water
    ½ oz
  • lemon juice to taste
    1 tsp
  • olive oil
    1 tsp
  • fresh baby spinach
    3 oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 531.4 mg
Protein 26.8 g
Kalorie 2572.1 kJ / 614.8 kcal
Tuk 47.4 g
Vláknina 13.1 g
Nasycený tuk 20.1 g
Sacharidy 25.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...