
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 614.8 kcal / 2572.1 kJ
- Protein
- 26.8 g
- Tuk
- 47.4 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Sodík
- 531.4 mg
Alternativní recepty
Halibut with Apricot Chutney
30min
Nicoise Salad
1hod. 15min
Shrimp Scampi
40min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1hod.
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Shrimp Sauté
25min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Apple Wild Rice
50min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min