Zařízení & příslušenství
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
531.4 mg
Protein
26.8 g
Kalorie
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Tuk
47.4 g
Vláknina
13.1 g
Nasycený tuk
20.1 g
Sacharidy
25.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA
Spring Forward
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1hod.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1hod. 50min.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min.
Lemon Caper Asparagus
25min.
Maple and Mustard Salmon
20min.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1hod. 15min.
Shrimp Sauté
25min.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1hod. 10min.
Tuna Tartare
40min.
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min.