
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stönglar steinseljulauf, fersk aðeins blöðin
- 1 laukur (u.þ.b. 180 g), skorinn í tvennt
- 30 g smjör, saltað eða ósaltað
- 1 msk paprikukrydd
- 1 hnífsoddur cayenne pipar eftir smekk
- 700 g nautalund skorin í ræmur (6 x 2 cm)
- 1 hnífsoddur salt eftir smekk
- 200 g sveppir skorið í fernt
- 50 g tómatpúrra
- 100 g hvítvín
- 1 msk kjötkraftur
- 1 msk maísmjöl
- 1 tsk Dijon sinnep
- 120 g sýrður rjómi, fituinnihald eftir smekk
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 446.6 kcal / 1875.8 kJ
- Protein
- 42.3 g
- Tuk
- 26.9 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Sodík
- 493.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borgari með djúsí ostafyllingu
Žádné hodnocení
Steikarsalat
20min
Nauta tacos
25min
Nautabátar
Žádné hodnocení
Nauta fajitas
Žádné hodnocení
Kínóasalat með kjúklingi og avókadó
Žádné hodnocení
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Lahmacun Pide (tyrknesk pizza)
Žádné hodnocení
Tandoori kjúklingur
45min
Buffalo kjúklingavængir
Žádné hodnocení
BBQ kjúklinga pizza
1hod. 30min
Flankasteik með piparrótarsósu
Žádné hodnocení