Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
-
5
g di malto di orzo diastasico, in polvere
nebo 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina (forza W330) + q.b.
- 10 g di sale
- 5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 923.5 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 497.2 mg
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Panini al latte dolci
12h
Grissini Rubatà
2h 30 min
Patate duchessa (TM6)
1 Std.
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Panettone TM6
10h 30min
Baguette francese (TM6)
5h
Focaccia
6h
Focaccia a bastone
5h
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h