Cornetto di Matera

Cornetto di Matera

5.0 12 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
1000 g

Suroviny

  • 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
  • 920 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 12 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1000 g

Sodík 4738.8 mg
Protein 70.8 g
Kalorie 8596 kJ / 2054 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 18.4 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 457.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...