Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 8596 kJ / 2054 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Sacharidy
- 457.4 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 18.4 g
- Sodík
- 4738.8 mg
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4h
Pucce
7 godz.
Michetta (TM6)
6h 30min
Ciceri e tria
1h 30min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Calzone fritto
5 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia barese TM6
4h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h