
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 2054 kcal / 8596 kJ
- Protein
- 70.8 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 457.4 g
- Vláknina
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 4738.8 mg
Alternativní recepty
Friselle
4 godz.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 godz.
Torrone Guirlache
1 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Baguette integrale
5 godz.
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 godz.
Pagnotta rustica
3 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pane all'acqua
4 godz.