Cornetto di Matera

Cornetto di Matera

5.0 10 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 4hod. 30min
1000 g

Suroviny

  • di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
    600 g
  • di acqua
    920 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di sale
    12 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Nutriční hodnoty na 1000 g

Kalorie 2054 kcal / 8596 kJ
Protein 70.8 g
Tuk 6.1 g
Sacharidy 457.4 g
Vláknina 18.4 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sodík 4738.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...