Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello salato
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (6x4x1 cm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Cioccolatini
- 600 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 453.9 kJ / 108.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 46.8 mg
Alternativní recepty
Pandoro TM6
15h 15 min
Mandorle sabbiate
1 Std.
Torrone Guirlache
1 Std. 30 Min
Muffin sacher al Varoma
30min
Crostata ai pistacchi
4h
Zavata carsolina
5h
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Maionese cotta
15 Min
Cioccolatini ripieni
4h
Praline al tiramisù e cioccolato
1 Std. 30 Min
Caramello salato
1 Std.
Fiocchi di neve
5h