Zařízení & příslušenství
印尼蔬菜春卷
Příprava 10min.
Celkový 40min.
14 块
Suroviny
-
包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块100 克
-
新鲜绿豆角 去梗50 克
-
红萝卜 ,去皮50 克
-
鸡胸肉100 克
-
蒜瓣2 个
-
植物油 额外准备于步骤11炸物用40 克
-
新鲜豆芽50 克
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
鸡精粉1 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
春卷皮14 片
-
植物油 油炸用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块
Sodík
626 mg
Protein
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM5)
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
花椰菜杂烩
35min.
清炒鸡肉香菇乌冬面
20min.
清炒四季豆
15min.
比安卡比萨
45min.
肉碎焖马铃薯
30min.
蜜汁莴笋
1hod.
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Žádné hodnocení
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Žádné hodnocení
印度芝士
4hod. 5min.
香辣马铃薯
40min.
酸辣海带丝
25min.
金银满屋
35min.