Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de agua muy fría
- 250 g de harina de fuerza
-
3
g de levadura de panadería deshidratada
nebo 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 5 g de sal
- 40 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 264.8 kJ / 63.3 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 97.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ochíos
1h 30min
Minitartas San Marcos con trufa
3j
Polvorones de Día de Muertos
1h 30min
Hinojo en rebanadas al vapor (500-800 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Tortitas checas de patata
45 Min
Caramelos de café
25 Min
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Hamburguesas muñeco de nieve
1ωρ. 10 λεπτ.
Rosquillas italianas
55min
Pan de agua
3j
Mini focaccias con aceitunas
2 Std.
Molletes de Antequera
2 Std. 45 Min