Zařízení & příslušenství
Paštika z kachních jater
Příprava 5min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
40 gramů loupaných mandlí
-
40 - 50 gramů sušených brusinek dle chuti
-
130 gramů cibule napůl
-
4 stroužky česneku
-
150 gramů másla
-
500 gramů kuřecích jater500 gramů kachních jater
-
1 čajová lžička čerstvého tymiánu
-
1 čajová lžička čerstvého rozmarýnu
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
3 čajové lžičky brusinkového džemu
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
21.83 g
Kalorie
1995 kJ /
476 kcal
Tuk
39.38 g
Vláknina
1.32 g
Sacharidy
10.83 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tatarský biftek
5min.
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Barbecue whisky omáčka
20min.
Mangové čatní
1hod.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Toskánské crostini
30min.
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.