Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 30 g Milch
- 155 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 - 1 ½ TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 175 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Magerquark
- 3 Eigelb
- 100 g Rosinen
- 50 g Mandeln
- 50 g Haselnüsse
- 50 g Walnusshälften
- 50 g kandierte Früchte, gemischt, in kleinen Stücken
- 10 g Rum (volitelně)
- 75 g Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 35 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Beeren-Kuchen mit Streuseln
2h
Osterbrot
2h 40min
Mohn-Quark-Schnitten
1 Std. 30 Min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Bier-Schokoladen-Kuchen
3 Std.
Einfache Herrentorte
5u. 45min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Apfel-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h
Apfel-Nuss-Kuchen
4h