Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 146.5 mg
Alternativní recepty
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain toupie rapide
40 min
Salinu (sel corse à la noisette)
15 Min
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55 min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3u. 50min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Florentins
1h 10 min
Pains aux pépites de chocolat et pralin
1 Std. 15 Min
Truffes au rhum et à la cannelle
45 min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Brioche des rois
6h 35 min