Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 50 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1277.1 kJ / 301.8 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 397.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pain maison au maïs
2h 30min
Pain à la patate douce
5 godz. 25 min
Pain en cocotte à la châtaigne
4 godz. 30 min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4h 10min
Pain complet
16 godz.
Confiture de tomates et fraises
1h 45min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Miche de petit épeautre
3u. 35min