Cake à la lavande, abricot et miel

4.3 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 15min.
8 parts

Suroviny

Le cake
  • 80 g de sucre en poudre
  • 2 gouttes de lavande en huile essentielle (comestible, de qualité alimentaire)
  • 3 œufs
  • 160 g de lait fermenté
  • 45 g de miel
  • 80 g d'huile végétale (tournesol ou colza)
  • 200 g de farine de blé
  • 11 g de levure chimique (1 sachet)
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 pincée de sel
  • 230 g d'abricots frais en quartiers
    230 g d'abricots surgelés, en quartiers
Le glaçage
  • 100 g de sucre glace maison
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • lavande (volitelně) en fleur séchées
  • 1 abricot frais en tranches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 240.5 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 1437.6 kJ / 343.6 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 53.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...