Pâtes fraîches sans gluten
TM6 TM5

Pâtes fraîches sans gluten

4.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g de farine de riz
  • 100 g de farine de sarrasin
  • 100 g de fécule de pomme de terre
  • 4 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 45 g d'huile d'olive
  • sel, pour la cuisson des pâtes
  • eau, pour la cuisson des pâtes

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1870 kJ / 447 kcal
Protein
11.1 g
Sacharidy
64.9 g
Tuk
15.8 g
Nasycený tuk
3.2 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
654.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty