Pâtes fraîches sans gluten

Pâtes fraîches sans gluten

3.0 5 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 225 g de farine de riz
  • 15 g de farine de sarrasin
  • 3 œufs
  • 35 g d'huile d'olive
  • sel pour la cuisson des pâtes
  • eau pour la cuisson des pâtes

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 654.7 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 1870 kJ / 447 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 64.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...