
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de romarin frais
- 1 ½ c. à café de sel
- 400 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 2 pincées de sucre en poudre
- 600 g de farine de blé et un peu pour le Varoma Cocotte et le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive et un peu pour le Varoma Cocotte
- huile d'olive pour la Cocotte Thermomix
- 1 c. à café jus de citron fraîchement pressé
- ½ c. à café gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 256 kcal / 1072 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 211.7 mg
Alternativní recepty
Chaudrée de poisson et fruits de mer
1hod.
Mélange d'épices pour pain d'épices
5min
Pain maison au maïs
2hod. 30min
Pain de seigle
4hod. 10min
Fromage frais à tartiner
15hod. 20min
Tourte auvergnate au seigle
4hod. 45min
Pain moulé aux graines
3hod. 50min
Pain torsadé au kamut
4hod. 10min
Pain rapide
1hod. 15min
Pain marguerite pavot et curry
15hod. 45min
Pain au lait (Simplicité)
2hod. 20min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3hod. 20min