Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Nougats noirs
3h
Pain au thym
1 Std. 15 Min
Mouna brioche de Pâques
8u. 55min
Tarte au citron et au thé noir
1h 45 phút
Couronne des rois espagnole
3h
Biscottes d’épeautre
6sa
Fougasse mentonnaise
3 godz. 15 min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Fougasse aux grattons
2h
Pompes à l'huile
3h
Navettes
2h
Pastéis de nata à la cannelle
2h