
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 161.1 kcal / 673.2 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24hod.
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1hod. 15min
Mini-dacquoises au chocolat
4hod.
Tuiles aux amandes
25min
Cake aux fruits confits
4hod.
Pâté en croûte
10hod.
Meringues au café et ganache chocolat-café
3hod. 20min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1hod. 45min
Fruits déguisés
45min
Calissons d'Aix
24hod.
Mignardises pour le café
2hod.
Croquants aux noisettes et amandes
50min