Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Fougasse mentonnaise
3h 15min
Tartinade de fromage à l'italienne
4h 10min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25 min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes (TM6)
15 Min
Cantucci
1h 15min
Cornes de gazelle
1h
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Fruits déguisés
45 min
Baklavas libanais
1h 5min
Lunettes à la confiture
2h 25min
Focaccia italienne
5h 10min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h