Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Lunettes à la confiture d’abricots
1 Std. 40 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Chocolats de Pâques
15min
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55 Min
Gianduja choco-Passion
18h 20min
L'histoire Vorwerk
5min
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1h
Florentins
1 godz. 10 min
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1 Std. 15 Min
Pasta maison
55 Min
Fruits déguisés
45 Min
Décors en pâte d'amande
35min