菌菇烩饭

菌菇烩饭

2.8 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 新鲜香菇 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 蘑菇 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 蟹味菇 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 新鲜羊肚菌 切约0.5厘米丁
    40 克
  • 300 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 3 克
  • 短粳米 洗净沥干后约重340克
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 221.2 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 1586.3 kJ / 379.1 kcal
Tuk 7.4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 70.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...