Zařízení & příslušenství
菌菇烩饭
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
新鲜香菇 切约0.5厘米丁40 克
-
蘑菇 切约0.5厘米丁40 克
-
蟹味菇 切约0.5厘米丁40 克
-
新鲜羊肚菌 切约0.5厘米丁40 克
-
水300 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖3 克
-
短粳米 洗净沥干后约重340克250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
221.2 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
1586.3 kJ /
379.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
70.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米饭最美味
5 recepty/-ů
Čína
Čína