Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale bianco, non dolcificato
- 15 g di timo limonato
- 15 g di mentuccia fresca
- 8 g di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 420 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 3349.8 kJ / 800.6 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 80.9 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 812.2 mg
Alternativní recepty
Gelato fiordilatte
10 Std. 30 Min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Vincisgrassi
2h 30min
Gelato al pistacchio salato
26h 30min
Zucchero ai lamponi
Brak ocen
Gelato fior di latte
16 Std. 25 Min
Frozen yogurt alla fragola
10h 20min
Gelato alla liquirizia
8h 30min
Coppetta al caffè
2h 15min
Mantecados (Shortbread Andalusi)
2 Std.
Pane tartaruga
20 godz.
Gelato alla crema
10h 15min