Kompatibilní verze
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 1 cucchiaino di alga wakame, in fiocchi
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2665 kJ / 637 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Crêpes (vegan)
1h
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 Min
Seitan
4h 15min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Maionese (vegan)
10min
Ragù di tempeh
30min
Crema pasticcera (vegan)
15min