Kompatibilní verze
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 1 cucchiaino di alga wakame, in fiocchi
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2665 kJ / 637 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Maionese (vegan)
10 Min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 Min
Hummus di avocado (senza lattosio)
20 Min
Purè di carciofi e tofu
20 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1 Std.
Hummus di fagioli e yogurt
15 Min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Ragù di tempeh
30 Min