Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de leche, a temperatura ambiente
- 1 cucharada de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 394.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 Std. 30 Min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Bollitos para la cena
1h 40min
Pastel de huevo y hierbas frescas
1 Std. 50 Min
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1 Std. 10 Min
Pan de nueces
55 min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Magdalenas de leche condensada
30min
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40min