Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de leche, a temperatura ambiente
- 1 cucharada de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 394.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
1 Std. 30 Min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20min
Tarta con higos y piñones
2h 30min
Tarta cumpleaños Cookidoo®
2 Std.
Mermelada de chile
35min
Trufas de tiramisú
45min
Mousse de yogur
6h 15min
Marañuelas de Avilés
3 godz. 15 min
Palitos crujientes con semillas
30min
Sopa de pollo de invierno
1h
Trenza de queso y cebolleta
1 Std. 45 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min