Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 280.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Tarte au magret fumé
45 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 Min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 Min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Mac and cheese
35 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min