Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 280.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 godz. 10 min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1 godz.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 godz.
Galette des rois façon tartiflette
1 godz. 30 min
Tarte au magret fumé
45min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 godz. 30 min
Gaufre burger
40min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Gratin de ravioli
1 godz. 40 min
Tourte au camembert
3 Std.