Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 280.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Croque monsieur à la tomate
1h
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Frittata au chorizo
50min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Aumônières au poulet
1 Std. 35 Min
Tourte au camembert
3 Std.
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Œuf poché sauce poulette
35min
Samoussas au fromage
30min