
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 300 g de riz basmati
- 30 g de miel
- 120 g de vin rouge
- 600 g de hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 250 g de carottes coupées en morceaux (4 cm)
- 15 g d'huile d'olive
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 4 pincées de poivre moulu
- 30 g de chocolat noir coupé en morceaux
- feuilles de persil frais pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 822.8 kcal / 3442.5 kJ
- Protein
- 31.6 g
- Tuk
- 38.7 g
- Sacharidy
- 79.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Sodík
- 1353.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1hod. 30min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3hod. 15min
Bœuf bourguignon
1hod. 40min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1hod.
Poulet à la cubaine
40min
Poulet chasseur revisité
2hod. 15min
Aumônières au poulet
1hod. 35min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Ragoût de poulet colombien
2hod. 20min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1hod. 30min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.