Kompatibilní verze
Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 500 g de viande de porc, en morceaux
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 10 feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2474 kJ / 586 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 Min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min.
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50 min.
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30 Min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min.
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30 Min