Kompatibilní verze
Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 500 g de viande de porc, en morceaux
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 10 feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2474 kJ / 586 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
One pot blé au bœuf et au paprika
35 Min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 Min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 Min
Riz au safran et poulet
40 λεπτ.
Cassoulet mexicain
35 Min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30 Min