Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 2 - 3 snítky čerstvé petržele
- 100 gramů brambor, vařených
- 70 gramů hladké mouky
- 100 gramů sušené šunky, na kostičky
- 1 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- extra panenský olivový olej, podle potřeby
- 200 gramů dužiny dýně, na tenké plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 249 kJ / 60 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 Min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h