Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou

Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou

5.0 2 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 600 gramů vody
  • 2 stroužky česneku (cca 5 gramů)
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
    2 zelené chilli, čerstvé
  • 50 gramů koriandru, čerstvého
  • 100 gramů baby špenátu
    100 gramů čerstvého špenátu
  • 40 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • 600 gramů bílého rybího filé (např. halibuta nebo tresky, výška 1 cm), bez kůže a kostí
  • 400 gramů brambor nových, na malé kousky (1 cm)
  • ¼ čajové lžičky kurkumy mleté
  • 4 čajové lžičky cizrnové mouky (cca 15 gramů, viz tip)
    10 gramů kukuřičného škrobu, (cca 15 gramů, viz tip)
  • 1 čajová lžička cukru krupice
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého plus extra dle chuti
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy
  • 200 gramů mrkve na plátky (1 cm silné)
  • 200 gramů brokolicových růžiček na kousky (3 cm)
  • 250 gramů řeckého jogurtu
  • koriandr, čerstvý plus extra na ozdobení

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 36 g
Kalorie 1830 kJ / 437 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...