Zařízení & příslušenství
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
2 stroužky česneku (cca 5 gramů)
-
2 zelené chilli, čerstvé¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
50 gramů koriandru, čerstvého
-
100 gramů čerstvého špenátu100 gramů baby špenátu
-
40 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička soli, jemné
-
600 gramů bílého rybího filé (např. halibuta nebo tresky, výška 1 cm), bez kůže a kostí
-
400 gramů brambor nových, na malé kousky (1 cm)
-
¼ čajové lžičky kurkumy mleté
-
10 gramů kukuřičného škrobu, (cca 15 gramů, viz tip)4 čajové lžičky cizrnové mouky (cca 15 gramů, viz tip)
-
1 čajová lžička cukru krupice
-
½ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého plus extra dle chuti
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
200 gramů mrkve na plátky (1 cm silné)
-
200 gramů brokolicových růžiček na kousky (3 cm)
-
250 gramů řeckého jogurtu
-
koriandr, čerstvý plus extra na ozdobení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1hod. 30min.
Ryba po řecku
35min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.