Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
TM5 TM6

Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 600 gramů vody
  • 2 stroužky česneku (cca 5 gramů)
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • 50 gramů koriandru, čerstvého
  • 100 gramů baby špenátu
  • 40 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • 600 gramů bílého rybího filé (např. halibuta nebo tresky, výška 1 cm), bez kůže a kostí
  • 400 gramů brambor, nových, na malé kousky (1 cm)
  • ¼ čajové lžičky kurkumy, mleté
  • 4 čajové lžičky cizrnové mouky (cca 15 gramů, viz tip)
  • 1 čajová lžička cukru krystalu
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého, plus extra dle chuti
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy
  • 200 gramů mrkve, na plátky (1 cm silné)
  • 200 gramů brokolicových růžiček, na kousky (3 cm)
  • 250 gramů řeckého jogurtu
  • koriandr, čerstvý, plus extra na ozdobení

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1830 kJ / 437 kcal
Protein
36 g
Sacharidy
28 g
Tuk
18 g
Vláknina
5.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty