Kompatibilní verze
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 2 stroužky česneku (cca 5 gramů)
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 50 gramů koriandru, čerstvého
- 100 gramů baby špenátu
- 40 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 600 gramů bílého rybího filé (např. halibuta nebo tresky, výška 1 cm), bez kůže a kostí
- 400 gramů brambor, nových, na malé kousky (1 cm)
- ¼ čajové lžičky kurkumy, mleté
- 4 čajové lžičky cizrnové mouky (cca 15 gramů, viz tip)
- 1 čajová lžička cukru krystalu
- ½ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého, plus extra dle chuti
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 200 gramů mrkve, na plátky (1 cm silné)
- 200 gramů brokolicových růžiček, na kousky (3 cm)
- 250 gramů řeckého jogurtu
- koriandr, čerstvý, plus extra na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí plátky s cuketou
50 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Rumová kolečka
45 min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Treska na thajský způsob
2 Std. 40 Min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 Min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 min
Treska v pivním těstíčku
30 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10 min