Zařízení & příslušenství
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
2 stroužky česneku (cca 5 gramů)
-
2 zelené chilli, čerstvé¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
50 gramů koriandru, čerstvého
-
100 gramů čerstvého špenátu100 gramů baby špenátu
-
40 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička soli, jemné
-
600 gramů bílého rybího filé (např. halibuta nebo tresky, výška 1 cm), bez kůže a kostí
-
400 gramů brambor nových, na malé kousky (1 cm)
-
¼ čajové lžičky kurkumy mleté
-
10 gramů kukuřičného škrobu, (cca 15 gramů, viz tip)4 čajové lžičky cizrnové mouky (cca 15 gramů, viz tip)
-
1 čajová lžička cukru krupice
-
½ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého plus extra dle chuti
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
200 gramů mrkve na plátky (1 cm silné)
-
200 gramů brokolicových růžiček na kousky (3 cm)
-
250 gramů řeckého jogurtu
-
koriandr, čerstvý plus extra na ozdobení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.9 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Pas d’évaluation
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1h 10min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Kuličky z tresky a brambor
55min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1h
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min