Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 gramů polenty
- 230 gramů hladké mouky
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 80 gramů olivového oleje
- 220 gramů podmáslí
- 3 vejce
- 125 gramů čerstvého špenátu
- 3 stonky čerstvé máty, jen lístky
- 150 gramů sýru feta, na kostičky (cca 1 cm)
- 12 cherry rajčat, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placičky ze zelené čočky
1 godz. 15 min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Špenátový koláč
30min
Cop s tuňákem
1 Std. 40 Min
Risi e bisi
55 Min
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5sa 30 dk
Hrachové kebaby
13h 30min
Chai masala sušenky (bez cukru)
35min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min