Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 gramů polenty
- 230 gramů hladké mouky
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 80 gramů olivového oleje
- 220 gramů podmáslí
- 3 vejce
- 125 gramů čerstvého špenátu
- 3 stonky čerstvé máty, jen lístky
- 150 gramů sýru feta, na kostičky (cca 1 cm)
- 12 cherry rajčat, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10 Std. 50 Min
Pralinky s mandlovým likérem
1h
Čokoládový dort
13 Std. 45 Min
Květinky
1h
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35min
Muffiny s malinami a bílou čokoládou
45min
Ovesné muffiny s meruňkami
40min
Kašmírská rýže
30min
Kávový cheesecake (bez cukru)
3h 20min
Fazole po bretaňsku
35min
Muffiny s ledovou polevou
45min
Šnečci s kysaným zelím
1h 45min