Almond Pulp Galette with Tomatoes

Almond Pulp Galette with Tomatoes

4.5 6 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 50min.
12 slices

Suroviny

Dough
  • all-purpose flour
    140 g
  • almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
    115 g
  • salt
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, frozen
    70 g
  • large egg
    1
  • ice cold water as needed
    2 - 3 tbsp
Herbed Cheese Filling
  • lemon
    ½
  • goat's cheese crumbled
    170 g
    170 g ricotta cheese, crumbled
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • mixed herbs, dried thyme, rosemary, chives
    1 tbsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Roasted Tomatoes
  • cherry heirloom tomatoes
    450 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, ground to taste
    ⅛ tsp
Assembly
  • extra virgin olive oil to brush
  • everything bagel seasoning
  • fresh basil leaves to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 348 mg
Protein 10 g
Kalorie 925 kJ / 221 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...