Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
nebo ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Spicy Cornbread Gratin
Žádné hodnocení
Chickpea Gratin
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min