Zařízení & příslušenství
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 50min.
8 slices
Suroviny
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
½ tsp fresh thyme, leavesdried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
12.3 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tuk
26.6 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meat-free
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min.
Pea Quiche
1hod.
Vegetable and Almond Soup
45min.
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min.
Happy Veggie Empanadas
1hod. 10min.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min.