Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake

Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake

4.0 20 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 2hod. 50min
8 slices

Suroviny

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    110 g
  • unsalted butter cold, diced
    60 g
  • water cold
    35 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • dried thyme
    ¼ tsp
    ½ tsp fresh thyme, leaves
Filling
  • unsalted butter
    30 g
  • olive oil
    30 g
  • onions quartered
    140 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh basil leaves
    20 g
  • medium eggs
    3
  • egg yolks from medium eggs
    2
  • ricotta cheese
    500 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
Topping
  • sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil
    200 g
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Protein 12.3 g
Tuk 26.6 g
Sacharidy 20 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...