Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 110 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g unsalted butter, cold, diced
- 35 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
-
¼
tsp dried thyme
nebo ½ tsp fresh thyme leaves
Filling
- 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh basil leaves
- 3 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 500 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
Topping
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, plus 30 g of their oil
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Lentil Moussaka
3hod. 30min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Buckwheat Crêpes
30min