
Zařízení & příslušenství
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Příprava 45min
Celkový 2hod. 50min
8 slices
Suroviny
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
369 kcal /
1544 kJ
Protein
12.3 g
Tuk
26.6 g
Sacharidy
20 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meat-free
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko