Zařízení & příslušenství
Polenta with Ratatouille
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Grated Parmesan
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
Polenta
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing30 g
-
polenta200 g
Ratatouille
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (2 cm)150 g
-
courgettes sliced (2 cm)250 g
-
aubergines diced (2 cm)300 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence2 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cream cheese250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1046.4 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
1737.2 kJ /
415.2 kcal
Tuk
29.1 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
32.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1hod.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min.
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1hod. 5min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.