Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1046.4 mg
Alternativní recepty
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1óra
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Kale Meat(less) Balls
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1óra
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1óra
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min