Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grated Parmesan
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
Polenta
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g polenta
Ratatouille
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g peppers,yellow or orange, cut in strips (2 cm)
- 250 g courgettes, sliced (2 cm)
- 300 g aubergines, diced (2 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 2 Tbsp dried herbes de Provence
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1737.2 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1046.4 mg
Alternativní recepty
Chickpea Pancakes
20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1j
Polenta with Ratatouille
1j 20 menit
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1j 20 menit
Pea and Courgette Tarts
1j
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j