古早醃菜心

古早醃菜心

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
6 人份

Suroviny

  • 萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)
    500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 40 克
  • 米醋
    15 克
  • 醬油
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切圈
    ½ 支
  • 香油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 724.3 mg
Protein 0.7 g
Kalorie 153 kJ / 36.6 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 8.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše