Zařízení & příslušenství
古早醃菜心
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
6 人份
Suroviny
-
萵筍 (A菜心),約3支,去除外皮及白色粗纖維,切段(5 公分)500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖40 克
-
米醋15 克
-
醬油15 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切圈½ 支
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
724.3 mg
Protein
0.7 g
Kalorie
153 kJ /
36.6 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
20 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
香料薯泥佐炸豬腹肉
Keine Bewertungen
水波蛋
Keine Bewertungen
和風涼拌小松菜
30 Min
日式叉燒
Keine Bewertungen
香魚甘露煮
15 Std.
滷味拼盤
1 Std. 30 Min
麻辣鴨血
1 Std.
奶油菠菜
Keine Bewertungen
泰式酸辣炒菇
20 Min
旋轉烤馬鈴薯塔
1 Std.
蒸蛋
30 Min
豆腐蒸蛋捲
Keine Bewertungen